Υλικά
2 δόσεις εσπρέσο
1 κουταλιά της σούπας natfood cream caramel
2 κουταλιές της σούπας λευκή ζάχαρη
¾ φλιτζάνι γάλα
1 ½ φλιτζάνια παγάκια
2 κουταλιές της σούπας σαντιγί

Οδηγίες
Τοποθετούμε τον εσπρέσο, την natfood cream caramel και τη ζάχαρη σε ένα μπλέντερ.
Ανακατεύουμε σε υψηλή ταχύτητα μέχρι να διαλυθεί η καραμέλα και η ζάχαρη στον εσπρέσο.
Ρίχνουμε μέσα το γάλα και προσθέτουμε τον πάγο, συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να γίνει λείο και αφράτο.
Περιχύνουμε με σαντιγί για σερβίρισμα.
Καλή απόλαυση!

Back ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ