Εδώ και 70 χρόνια δίνουμε προτεραιότητα στον καφέ.

Η εταιρεία ΝΕΚΤΑΡ κλείνει 70 χρόνια, προσφέροντας μοναδική γεύση και μοναδικές συνταγές απόλαυσης.

Σημείο εκκίνησης και αναφοράς, το 1951, το καφεκοπτείο ΝΕΚΤΑΡ, στην καρδία της αγοράς του Άργους.

Σημείο ανάπτυξης, το 2008, η νέα Μονάδα Παραγωγής στις Μυκήνες.

Η ΝΕΚΤΑΡ, είναι οικογενειακή υπόθεση. Γεννήθηκε από τον Γεώργιο και τη Σπυριδούλα Νεοφωτίστου, στη συνέχεια τα ηνία της ανάπτυξης της εταιρείας ανέλαβε η Βαρβάρα Νεοφωτίστου. Σήμερα, το τιμόνι της ΝΕΚΤΑΡ κρατάει η 3η γενιά της οικογένειας, η Ίρις  Κατσαρού.

Με παρακαταθήκη την Αργολίδα, την ποιότητα και την παράδοση των προϊόντων μας, το παρόν της ΝΕΚΤΑΡ, εντάσσει πλέον και την παγκόσμια αγορά. Με παρουσία σε όλη την Ελλάδα και 32 χώρες του εξωτερικού, εναρμονίζεται με τις παγκόσμιες απαιτήσεις της αγοράς, σε ποιότητα, συσκευασία και καινοτομία. Στα κλασσικά και γνωστά προϊόντα της ΝΕΚΤΑΡ, προστίθενται κάθε χρόνο νέα, όπως οι κωδικοί βιολογικού ελληνικού, φίλτρου, espresso και ελληνικών αρωματικών.

• Ο παραδοσιακός ελληνικός καφές ΝΕΚΤΑΡ, κατέκτησε την 1η θέση , ανάμεσα στα 100 καλύτερα ελληνικά προϊόντα, το 2012.
  • Την 1η θέση στον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ελληνικού καφέ, το 2013
  • Την 2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα καφέ SCAE (Speciality Coffee Association of Europe) που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη.

Όραμα της εταιρεία, είναι μέσα από τα χαρμάνια καφέ και τα ροφήματά μας, ο κάθε άνθρωπος να βρει το δικό του ΝΕΚΤΑΡ. Αυτό που του φτιάχνει τη διάθεσή, του κρατάει συντροφιά και του ταιριάζει στη γεύση.

‘Από το 1951, διαφοροποιούμε και εξελίσσουμε την εμπειρία του καφέ..

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Back ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ