Υλικά
½ φλιτζάνι ζάχαρη
½ φλιτζάνι νερό
4 φακελάκια νέκταρ αφέψημα βοτάνων της προτίμησής σας
1 συσκευασία φρέσκια μέντα (περίπου 1 φλιτζάνι)
1 ¼ φλιτζάνι μπέρμπον
⅓ φλιτζάνι φρέσκο χυμό λάιμ
1 ¾ φλιτζάνια παγωμένο αφρώδες κρασί
Κλαδιά μέντας (προαιρετικά)
Οδηγίες
Προσθέτουμε σε μια κατσαρόλα τη ζάχαρη και 1/2 φλιτζάνι νερό και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
Προσθέτουμε τα φακελάκια βοτάνων και την μέντα στο σιρόπι ζάχαρης. Και τα αφήνουμε για 20 λεπτά στο μείγμα.
Στην συνέχεια αφαιρούμε τα φακελάκια βοτάνων και τη μέντα, ρίχνουμε το μπέρμπον και το χυμό και το αφήνουμε να κρυώσει.
Τέλος ρίχνουμε το μείγμα του τσαγιού σε μια κανάτα και προσθέτουμε το αφρώδες κρασί.
Γαρνίρουμε με κλωναράκια μέντας, αν θέλουμε.
Καλή απόλαυση!