Υλικά
¼ κουταλάκι του γλυκού Κανέλα
Εκχύλισμα βανίλιας
1 κουταλάκι του γλυκού αγαύη
Διπλό εσπρέσο
¾ γάλα

Οδηγίες 
Σε ένα φλυτζάνι βάζουμε λίγη κανέλα ,λίγο εκχύλισμα βανίλιας, 1 κουταλιά του γλυκού αγαύη, ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε 2 δόσεις εσπρέσο.
Σε ένα ποτήρι βάζουμε πάγο και το γάλα.
Τέλος προσθέτουμε το μείγμα του καφέ και σερβίρουμε με λίγη επιπλέον κανέλα από πάνω.
Καλή απόλαυση!

Back ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ
Μετάβαση στο περιεχόμενο