Υλικά
2 δόσεις εσπρέσο
1 κουταλιά της σούπας natfood cream caramel
2 κουταλιές της σούπας λευκή ζάχαρη
¾ φλιτζάνι γάλα
1 ½ φλιτζάνια παγάκια
2 κουταλιές της σούπας σαντιγί
Οδηγίες
Τοποθετούμε τον εσπρέσο, την natfood cream caramel και τη ζάχαρη σε ένα μπλέντερ.
Ανακατεύουμε σε υψηλή ταχύτητα μέχρι να διαλυθεί η καραμέλα και η ζάχαρη στον εσπρέσο.
Ρίχνουμε μέσα το γάλα και προσθέτουμε τον πάγο, συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να γίνει λείο και αφράτο.
Περιχύνουμε με σαντιγί για σερβίρισμα.
Καλή απόλαυση!