Χρόνος Προετοιμασίας: 45 Λεπτά
Υλικά

  • 1 κουτί κρέμα καρύδας
  • 55 γρ. σιρόπι Αγαύης ή μέλι
  • 175 γρ. μαύρη σοκολάτα, σε κομμάτια (70% κακάο)
  • 30 ml λάδι καρύδας
  • 1κ. σ. σκόνη espresso NEKTAΡ

Εκτέλεση

Τοποθετούμε την κρέμα καρύδας σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και ανακατεύουμε. Θέλουμε να βράσει για 5 λεπτά.

Προσθέτουμε το σιρόπι αγαύης ή το μέλι και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Αφήνουμε το μείγμα να σιγοβράζει απαλά για 30 λεπτά, ανακατεύοντας σε τακτά χρονικά διαστήματα, έως ότου φτάσει να έχει την μορφή συμπυκνωμένου γάλακτος.

Αφαιρούμε από τη φωτιά και προσθέτω τη σοκολάτα, ανακατεύοντας να λιώσει.

Τέλος προσθέτουμε το λάδι καρύδας και τη σκόνη espresso ΝΕΚΤΑΡ.

Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι στρωμένο με χαρτί ψησίματος. Διαλέγουμε το μέγεθος ανάλογα με το πάχος και το σχήμα που θέλουμε να δώσουμε στις μπάρες μας.

Το αφήνουμε στο ψυγείο για 3 με 5 ώρες, να κρυώσει καλά. Έπειτα, το βγάζουμε, το κόβουμε σε μερίδες και το πασπαλίζουμε με έξτρα σκόνη espresso.

Αυτό το vegan fudge μπορεί να διατηρηθεί σε θερμοκρασία δωματίου χωρίς να λιώσει για περίπου δύο ώρες. Για καλύτερα αποτελέσματα μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο.

Καλή όρεξη !

Back ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο