Υλικά
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
1/4 φλιτζάνι νερό
4 φακελάκια νέκταρ αφέψημα βοτάνων in shape
πάγος
1/2 φλιτζάνι χυμό λευκού σταφυλιού
1 φλιτζάνι ανθρακούχο νερο
1 φέτα λάιμ
Οδηγίες
Ανακατέψτε τη ζάχαρη, το 1/4 φλιτζάνι νερό σε μια μικρή κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Αφήνουμε να πάρει μια βράση, ανακατεύοντας να διαλυθεί η ζάχαρη.
Αποσύρουμε από τη φωτιά , προσθέτουμε τα 4 φακελάκια νέκταρ αφέψημα βοτάνων in shape και το αφήνουμε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου.
Μεταφέρουμε σε γυάλινο βάζο με καπάκι, πιέζοντας τα φακελάκια τσαγιού για να στραγγίξουν όλα τα υγρά.
Γεμίζουμε δύο ποτήρια με πάγο. Προσθέτουμε 1/4 φλιτζάνι από το μείγμα μας και 1/2 φλιτζάνι σόδα σε κάθε ποτήρι, και ανακατεύουμε απαλά.
Σερβίρουμε με μία φέτα λαιμ.
Καλή απόλαυση!