Υλικά
¼ κουταλάκι του γλυκού Κανέλα
Εκχύλισμα βανίλιας
1 κουταλάκι του γλυκού αγαύη
Διπλό εσπρέσο
¾ γάλα
Οδηγίες
Σε ένα φλυτζάνι βάζουμε λίγη κανέλα ,λίγο εκχύλισμα βανίλιας, 1 κουταλιά του γλυκού αγαύη, ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε 2 δόσεις εσπρέσο.
Σε ένα ποτήρι βάζουμε πάγο και το γάλα.
Τέλος προσθέτουμε το μείγμα του καφέ και σερβίρουμε με λίγη επιπλέον κανέλα από πάνω.
Καλή απόλαυση!