Χρόνος Προετοιμασίας:  10 λεπτά
Μερίδες: 3

Υλικά
1 κούπα δυνατό καφέ φίλτρου ή 4 δόσεις espresso
3 κ. σ. σκόνη κακάο
2 – 3 κ. σ. μέλι
1 κουτί γάλα καρύδας
6 κ. σ. Σπόρους τσία

Εκτέλεση
Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε τον καφέ, το κακάο, το μέλι και το γάλα καρύδας  πολύ καλά μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί και να αφρίσει. Το αφήνουμε να κρυώσει.
Προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας σπόρους τσία σε τρία διαφορετικά βαζάκια και μοιράζουμε το μείγμα καφέ ανάμεσα τους σε ισομερώς.

Ανακατεύουμε και αφήνουμε τα βάζα στο ψυγείο τουλάχιστον μία ώρα ώστε να σφίξουν οι πουτίγκες.

Καλή όρεξη!

Back ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ